FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

Kos (március 21.-április 20.)

A szomorkás idő egyszerűen semmitől nem tudja elvenni a kedved. Hiába néznek mások bolondnak, te boldogan ugrálsz, jól érzed magad. Az öröm az élet egyik mozgatórugója - ne hagyd, hogy elvegyék! 

Bika (április 21.-május 20.)

A suliban a tanárok nagyon rád szálltak a rossz jegyek miatt. Nemsokára itt az év vége, te meg lógatod a lábaidat, és nem nagyon erőlteted meg magad a jobb jegyekért. Pedig hidd el: ha rendszeresen tanulnál, sokkal jobb lenne minden. 

Ikrek (május 21.-június 21.)

Itt az ideje, hogy változtass magadon. Hosszú ideje gondolkozol azon, hogy be kéne újítani ezt-azt. Gyűjtsd össze a barátnőket, aztán irány a város! :) Egy dologra azonban ügyelj: ha a barátnőid jó tanácsokkal látnak el, azt ne sértésnek, hanem segítségnek vedd!

Rák (június 22.-július 22.)

Álmodozni nagyon jó dolog - de nem gondolod hogy hiú ábrándokat kergetsz? A hobbik, amiket választasz, valahogy nem passzolnak hozzád, így mindig negatív élményekkel "gazdagodsz". Próbálj olyasmit találni, amit tudsz csinálni, és még élvezed is.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.) 

Sokak életében adódik egy olyan szakasz, amikor el kell válniuk egy megszokott baráti társaságtól. A te életedben pont egy ilyen rész jött el, azonban gőzöd sincs róla, mit kezdj vele. Ne aggódj: a sors úgy alakul majd, hogy meg fogod tudni oldani a gondokat!

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)

Valahogy mostanában semmi nem jön össze az életben. Ha javítani akarsz egy tárgyból, a tanár nem hagyja; ha barátkozni szeretnél, tuti, hogy keresztbe tesznek neked. Fogj bele bátran a dolgokba, és folytatsd amit elkezdtél, hiszen meglesz majd a gyümölcse. 

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Már elég régóta egy nagy dilemmán töröd a fejed: van két srác az osztályban, akik nagyon tetszenek neked. Az egyik helyes és tökéletes a teste, a másik azonban nagyon tisztelettudó és okos. A legjobb az lenne, ha összegyúrhatnád őket - de sajnos döntened kell.

Skorpió (október 23.-november 22.)

Úgy érzed, hogy becsapnak. Nem tudod, hogy mi ez a fura érzés, ami körülleng, de nagyon ahhoz hasonlít, mintha az a személy, aki nagyon kedves számodra, folyamatosan füllentene valamiben. Ha odafigyelsz rá, akkor talán megtalálod a titok nyitját.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Mostanában olyan harmonikus kapcsolatban élsz, hogy azt még magad is alig hiszed el. Minden a legnagyobb rendben, közös programokat csináltok, de a haverokkal együtt is szoktatok bulizni. Ez rengeteg energiával tölt fel, szóval, csak így tovább! 

Bak (december 22.-január 20.)

Az év végi hajtás nagyon nehéz - nemcsak neked, hanem bizony mindenkinek. Ám ha nem megy valami, ne családtagjaidon töltsd ki a mérgedet. Inkább kérd meg őket szépen, hogy segítsenek. Nem hisszük, hogy lenne olyan, aki nemet mond...

Vízöntő (január 21.-február 18.) 

A szerelmed az őrületbe kerget. Nem tudod, mit tegyél, hiszen nem hagy neked privát szférát. Folyton a nyomodban van, és még ha el is mész valahova egyedül, úgy féltékenykedik, hogy arra nem lehet szavakat találni. Vigyázz vele, mert ennek így nem lesz jó vége!

Halak (február 19.-március 20.)

A változás az életben lehet pozitív, de sajnos negatív kimenetelű is. A te életedben most pozitív irányba startol, és nagyon jó lenne megtartani ezt a vonalat. Nem féltünk, hiszen kreatív, okos és ügyes vagy. Ki állíthatna meg, ha a magabiztosság csak úgy sugárzik belőled? :)

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 79
Tegnapi: 51
Heti: 167
Havi: 794
Össz.: 351 133

Látogatottság növelés
Oldal: Horoszkóp
FOR GIRLS - © 2008 - 2018 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: diana meszaros vm model - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »