FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

Sziasztok, 

úgy gondoltam, hogy mivel új készüléket kaptam és felfedeztem néhány olyan alkalmazást az elmúlt időszakba, amiket nagyon szeretek, és akár nektek is hasznos tud lenni, így sorba megmutatnám és feltüntetném azokat az alkalmazásokat, amik megtalálhatóak az én telefonomon is. 

iPhone 5-ről váltottam 7-esre, ami egy 32 gb-os rosegold készülék. Nagyon szeretem, tehát aki fontolgatná, hogy ilyenre váltana annak csak ajánlani tudom! :)

 

Még annyit, hogy a telefonomon rengeteg olyan alkalmazás van, amit szerintem senkinek nem kell bemutatni, ilyen például a Facebook, Messenger, Instagram, Snapchat, Gmail. Ezen kívül...

 

1. Periódusnaptár 

Ezt az alkalmazást összességében minden lánynak ajánlanám, hiszen ezen keresztül nyomon tudjuk követni a menstruációnkat, peteérésünket, ovulációnkat és azt, hogy éppen hanyadik napját töltjük a ciklusunknak. 

2. Fordító

Ez az alkalmazás számomra elengedhetetlen, mivel rengeteget szoktam fordítani, legtöbbször magyarról angolra, vagy épp fordítva. 

3. Dolphin X

Ezt viszonylag kevesebben ismerhetitek. Ez egy böngésző, amit azért töltöttem le (mert nyilván van saját böngésző a telefonom), hogyha böngészőből szeretnék belépni a Facebook-ba akkor ez kivitelezhető legyen. Engem rettentően bosszant, ha a Safariból vagy a Chromeból rögtön átirányít az alkalmazásba, értem ezt a Messengerre is, hiszen ha valamilyen véletlen folyamán be tudok lépni a Facebookba az előbb említett böngészőkön keresztül az üzenetek megnyitása továbbra sem működik, hanem rögtön a Messengerre irányít át. 

4. H&M

Ez egy régi "lakója" a telefonomnak, innen vásárolok. 

5. Jófogás 

Úgy gondolom, ezt sem kell azért senkinek sem bemutatni, jómagam is hirdetek de néha böngészni is szoktam. 

6. Deezer 

Viszonylag ez is egy ismertebb alkalmazás, ezt csak azért töltöttem le, hogy más alkalmazás használatakor is tudjak zenét hallgatni, ugyanis ez a YouTuben nem lehetséges. 

7. Shazam 

Ez egy nagyon kis praktikus alkalmazás, ami sokszor jól tud jönni. Ha éppen hallok egy jó zenét, aminek nem tudom a címét, akkor csak bekapcsolom ezt az alkalmazást, ami "lehallgatja" a zenét, felismeri (ha jól hallható), és kiírja a címét. 

8. Tobidi (a mostani alkalmazás neve, az ikon ne tévesszen meg titeket)

Ezt még megmondom őszintén hogy nem használtam, egy videós lánynál láttam, hogy ez egy zeneletöltő program. Akinek iPhoneja van, tudja, hogy sokkal bonyolultabb iOS-re zenét letölteni mint Androidra. Ezen az appon keresztül ingyen le tudtok tölteni zenéket amiket utána internet használata nélkül tudtok hallgatni.

9. Dailymotion 

Ez az alkalmazás csak azért van letöltve, hogy a kedvenc sorozatomat nézzem rajta, ami a Gyanú árnyékában címet viseli. 

 

És akkor most jöjjön a "Fotó" menü, amik segítségével szoktam megszerkeszteni az én Instagramos képeimet...

 

10. Facetune 2 

Ezen az alkalmazáson keresztül tudok persze változtatni alap dolgokat, amiket minden máson (effekt, fények, vágás, stb.), ami plusz ebben, hogy az egész arcomat is meg tudom változtatni: ha éppen egy komoly arcot vágok, mosolyt tudok rá állítani, az orrom nagyságát be tudom állítani, az ajkam nagyságát, a fogaim fehérségét, stb. 

11. Snapseed

Egyszerűen be tudom állítani a képen egy kis részletnek a fényerősségét. Ha valamit ki szeretnék emelni, ha valamit finomítani szeretnék... stb. 

12. LD

Ennek az alkalmazás segítségével pedig "napfényt" szoktam állítani a képeimre, vagy egy kis színeződést. 

Pl.:

Forrás: Kárpáti Rebeka Instagram oldala (rebekarpati)

 

 

(a képen a háttérben a rózsaszínes fény az LD-nek köszönhető)

13. Instasize

Itt pedig fehér keretet szoktam állítani a képeimre, ami szerintem nagyon fel tudja dobni egy képnek a hangulatát. 

14. We heart it 

Ezen az appon keresztül pedig képeket szoktam keresni, vagy csak úgy böngészni, heartolni. 

 

Található nálam még egy mappa, ami a játék nevet viseli, ezekben található 2 játék, amiket szerintem szintén nem kell bemutatni senkinek: az egyik a Honfoglaló, a másik pedig a PixWords. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 71
Heti: 517
Havi: 1 325
Össz.: 349 387

Látogatottság növelés
Oldal: Mi van a telefonomon?
FOR GIRLS - © 2008 - 2018 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: diana meszaros vm model - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »