FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

Kulcsár Edina

Címek:

Miss Plastic I. udvarhölgy és közönségdíjas - 2009

Miss Aquaworld - 2012

Miss Éden - 2012

Miss Hungary I. udvarhölgy - 2013 

Miss World Hungary és közönségdíjas - 2014

Miss World I. udvarhölgy - 2014

Miss Europe

Élete: 

Kulcsár Edina gyerekkora nem volt épp egy leányálom. Édesapja elhagyta őt és édesanyját pár hónapos korában, így édesanyja és dédnagymamája nevelte fel. Edina nagyszülei annak idején édesanyját nevelőintézetbe adták, így rájuk sem számíthattak. Rendkívül szegény családban nőtt fel, másfél szobás panel lakásban növekedett, a dédnagymamája a nyugdíjából tartotta el a családot. Majd később, mikor Edina középiskolás lett, a műkörmözéssel keresett egy kis plusz pénzt magának, ez az eredeti szakmája is. Továbbtanulni innen nem ment, egyből a modellkedés felé vette az irányt, ahol azonban figyelmeztették, meg kell műtenie az orrát, ha továbbra is szeretné folytatni ezt a szakmát. Tudniillik, Edina orra egy születési rendellenesség miatt nem volt a legtökéletesebb. Többszöri műtét után sikerült teljesen természetesre megcsináltatni az orrát. (Ezt láthatjuk a fenti képen, ti megmondanátok, hogy Edina plasztikáztatott?) 2009-ben jött össze Nádas Mátéval, akivel össze is költözött. Többszöri szépségversenyek után jelentkezett a legszínvonalasabb versenyre, a Magyarország Szépére, 2014-ben. Bekerült a Top 21 lány közé. A házi alversenyek közül megnyerte a Miss Beauty Face és a Miss Sport címeket, ezzel automatikusan bekerült az élő showba. 2. helyezést ért el a Miss Bikini-n. 3. helyezett lett a Miss Talent-en, ahol énekhangjával kápráztatta el a zsűrit. 2014. július 20-án a szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján is Edinát tartották a legszebbnek, így őt érte a megtiszteltetés, hogy képviselje hazánkat a december 14-i világdöntőn, Londonban. Edina ezek után sikert sikerre halmozott, ő lett a Cango & Rinaldi és a Crystal Nails modellje, és szerepelt a Diéta & Fitnesz és a Fitbalance étrend címlapján is. Novemberben repülőre ült, és elindult a sikerhez vezető út felé. 2014. december 14-én ő lett a Miss World I. udvarhölgye, és mivel a Top 5-ben ő volt az egyedüli európai lány, Miss Európának is megválasztották.

Élet a szépségverseny után:

Edina nagyon sok felkérésnek tett eleget. 2015 - Márciusban érte az első nagy megtiszteltetés, miszerint szerepet kapott a Casanova Night musical-ben, amit májusban amerikai turné követett. Júniusban átadta a koronáját a következő királynőnek, Kiss Daniellának. Júliusban hatalmas bejelentést tett, miszerint ő lesz a Magyarország Szépe egyik mentora, ami annyit takar, hogy innentől az összes királynő felkészülését segíteni fogja, és a zsűriben is helyet kap. Szeptemberben újabb örömhírt kapott. Ő lett az Aktív és a Több mint testőr műsorvezetője. Ezzel a hírrel nagy port kavart az interneten, de ez pár nap után lecsendesedett. Újabb sikerben volt része októberben: megalapította saját ruhamárkáját Edina Kulcsar Showroom néven. A sok sikert nehéz hónapok követték. Novemberben bejelentette közösségi oldalán, hogy véget ért 6 éves kapcsolata Mátéval.

2016 - Januárban megtudta, hogy szeretett nagybátyja elhunyt, így őt gyászolta. Majd eltörte a karját sielés közben. Edina végül februárban új társra talált, Szabó Andrásra, "Csutira". Aztán énekhangjával büszkélkedett amatőrként Hevesi Tamás oldalán a Nagy Duett műsorában, ahol 2. helyezést értek el. Ennek köszönhetően sok koncerten vettek részt együtt. Mindeközben megalapította saját modelliskoláját, Csutinak köszönhetően Education Kulcsar néven. Július 17-én már nem szépségkirálynőként, hanem énekesként lépett fel a Magyarország Szépe színpadára a Hooligans oldalán. 2016-ban Gelencsér Tímeát választották Magyarország Szépének, akinek felkészülését Edina ígéretéhez híven segíti. Ettől a nyártól kezdve Edina és Csuti rendszeres szereplői az Édes Élet című sorozatnak, majd szeptemberben szerepeltek együtt a Drágám add az életed! műsorában is. Edina az Extrem Activity első részében a szépségkirálynők csapatában vett részt, ahol azonban nem nyertek Polgár Krisztinával és Kárpáti Rebekával a színészek ellen, de nagyon jól érezték magukat.

Edina orra a műtét előtt

Miss Plastic verseny, 2009

 Miss Aquaworld, 2012

Miss Éden, 2012

Miss Hungary fotótábor, 2013

Miss Hungary, 2013

Miss World Hungary

 

 

Miss Beauty Face 

Miss Beauty Face, 2014

Miss Sport, 2014

Miss Bikini, 2014

Miss Talent, 2014

Magyarország Szépe döntő: 

(Katona Gitta I. udvarhölgy, Edina - középen, Sydney van den Bosch II. udvarhölgy)

Edina és családja az Afterparty-n

Nyeremény átvételékor

 

Királynős fotózás

Cango & Rinaldi 2015 őszi kampány

Miss World döntő:

Diéta & fitnesz magazin címlapján

 

Miss Europe 

Edina a Családi lap magazin címlapján

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 97
Tegnapi: 51
Heti: 185
Havi: 812
Össz.: 351 151

Látogatottság növelés
Oldal: Kulcsár Edina, a világ 2. legszebb nője
FOR GIRLS - © 2008 - 2018 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: diana meszaros vm model - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »