FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

Cikiségek

Köszönöm a beküldőknek a cikis történeteket. Mint ígértem, névtelenül tettem ki.

Ha te is szeretnéd, hogy egy cikis történeted kint legyen az oldalamon, az alábbi email címre írj: vivihonlap@gmail.hu

Bolondok napja

 

Április 1-je volt, de én elfelejtettem, hogy aznap szokás másokat megviccelni.Bementem a suliba és megkérdezte tőlem a srác, akibe szerelmes vagyok: "Járjunk?" Én igennel válaszoltam.Később elmeséltem a barátnőmnek, aki így szólt: "Ne már,április 1-je van,csak ugratott" Totál hülyének éreztem magam.Amikor becsöngettek egy szót sem szóltam hozzá,de ebédnél ő szólított meg."Mellém ülsz, szerelmem?" Ekkor megfogtam a tányéromat (épp spagetti volt az ebéd) és a pólójára öntöttem.A fiú megkérdezte: "Mi a túrót csinálsz?" Ekkor jöttem rá,hogy komolyan kérdezte az együtt járást...Másnap beteg voltam,és soha többet rá se néztem.

 

Nyilvános vécézés

 

Anyával ebédelni mentünk az egyik barátnőjéhez, és amikor megérkeztünk rögtön vécére kellett mennem.Berobogtam a fürdőszobába,és ráültem a vécére.Amikor végeztem csobogó vizet hallottam.Hátranéztem a kádra,hát anya barátnőjének a kisfia lubickolt a vízben. Tök cuki volt, de nem bírta abbahagyni a nevetést.Fülig elvörösödve felpattantam, majd így szóltam anyához: "Nem mehetnénk haza?"

 

Kukucs!

 

Amikor Törökországban voltam a családommal és egy másik családdal, kimentem a barátnőmmel a vécére. A fülkéből át lehetett látni a szomszédba, erre a barátnőm felállt az ülőkére, és átkukucskált hozzám.Utána gyorsan kiszaladt, de én nem tudtam róla, és én is átnéztem hozzá.Helyette már egy nő ült a vécén,és döbbenten nézett rám.Állati ciki volt...

 

Rossz tesó...

 

Járni akartam egy Petus nevű sráccal.A barátnőim azt mondták, hogy hívjam fel, és én így is tettem. "Helló.Tudod hogy tök cuki vagy, Petus?" Erre így szólt a hang: "Szóval szerinted Petus cuki?" Találjátok ki, ki volt az! Petus bátya vette fel az öccse telefonját.Gyorsan letettem.A barátnőim másnap szétröhögték magukat. Petus másnap így szólt: "Hallom csipázod a tesóm."

 

Fontos közlemény?

 

A sarki boltba mentem le vásárolni. Éppen tejet akartam venni, és amikor bementem, megálltam a mikrofonos infopult mellett,és eleresztettem egy hatalmas pukit.Még a hangszórókból is szólt! Mindenki rám nézett, én pedig totál vörös lettem.Cikiiii! 

 

Táncelőadás

 

Egyik nap busszal mentem haza.Egy kicsi, elhagyatott utcában lakom.Amikor a busz megállt, azt hittem egyedül vagyok.Elég hangosan hallottam a zenét, így nem hallottam, hogy van valaki mögöttem.Megálltam, majd vadul táncolni kezdtem.Hirtelen észrevettem, hogy van valaki mögöttem... Egy srác volt, aki végig követett, és mindent látott! Ráadásul ugyanabban az utcában lakik. Totál kínos volt, soha többet nem szeretnék találkozni vele...

 

Indulj már!

 

A barátnőm buliján voltam, és nagyon dühös voltam amiért, nem maradhattam addig, mint a többiek.Anya és apa jött értem, de kint tök sötét volt, és én csak a kocsi színét láttam.Ugyanolyan volt, mint a miénk, úgyhogy beszálltam, és így szóltam: "Indulj már!" A kormány mögött ülő rám nézett, csakhogy ő nem az anyám volt, hanem az egyik barátnőm anyja volt...:( Azóta kerülöm a lány szüleit, mert nagyon ciki volt! 

 

Hoppá! Másik szoba...

 

Épp a barátnőmnél voltam.Ki kellett mennem a vécére, és ki is mentem. Miután végeztem, elfelejtettem hogy melyik az ő szobája, és csak találgattam.Véletlenül a bátyához nyitottam be, aki csak alsónadrágban feszített, és rögtön tisztára elvörösödött...! 15 éves! Vércikii! 

 

Elhagytuk a nagymamát!

 

Tavaly karácsonykor átmentünk anyukámmal a nagyiért a szomszéd utcába.Beültettük őt a hátsó ülésre, mi pedig előre ültünk.Amikor kikanyarodtunk a parkolóból a főútra, a nagyi nekidőlt az ajtónak és az kinyílt, ő pedig kigurult az autóból, de szerencsére puhára esett. Mi pedig anyámmal nem vettünk észre semmit az egészből, csak az tűnt fel, hogy hideg huzat jön hátulról. Hátrafordultunk, és döbbenten kérdeztük egymástól: "Úristen, hol van a nagyiii?" Ő az út szélén várt minket, és azóta mindig beköti magát, még a hátsó ülésen is! Persze egész karácsonykor ezen röhögtünk.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 51
Heti: 126
Havi: 753
Össz.: 351 092

Látogatottság növelés
Oldal: Cikiségek
FOR GIRLS - © 2008 - 2018 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: diana meszaros vm model - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »