FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

Sziasztok! 

Ugyan még mindig tart a betegség, de úgy gondoltam hogy annyira azért már jobban vagyok, hogy jöjjön egy új menüpont. 

Gondolom ti is voltatok már úgy (vagy vagytok), hogy pl. vidéken éltek (mint én), de a közeletekben nincs semmi normálisnak nevezhető üzlet, vagy csak nagyon drágák, ezért gondoltátok, hogy megpróbáltok online ruhát/cipőt/táskát rendelni, de nem tudtátok, melyek azok a webshopok, amelyek nem vernek át, stb. stb.

Bevallom őszintén, én inkább akkor vásárlok, ha megyek egy nagyvárosba, ezért is nem igazán rendelek, de volt, hogy nem tudtam menni, és kénytelen voltam megoldani az online vásárlást. Bár inkább én csak 1 adott webshopról szoktam rendelni, de a barátnőm mindig tud újakat mutatni, vagy elnézek más videósoktól különböző oldalakat, ahonnan ők rendelnek, és meg vannak elégedve velük - ezeket felsorolom nektek!:) 

1. A személyes kedvencem, a H&M

 

http://www2.hm.com/hu_hu/index.html

Ez az oldal... ahh egyszerűen fantasztikus. A ruhák mind nagyon jók, és mindig van leárazás. Valamint, mindig van egy tipikus kód, amit ha használtok, vagy kedvezményesen tudjátok megvenni az általatok kiválasztott darabot, vagy ingyenes kiszállításban részesültök. (most jelen pillanatban 12.20-ig a 2. opció van)

Jó tanács: Érdemes a leárazás első napjaiban fellépni az oldalra, hiszen én már többször jártam úgy, hogy az én méretemben mindent megrendeltek előttem már mások. :( 

Volt már 1 negatívumom az oldallal kapcsolatban, mégpedig hogy nem írták oda egy pulóverhez, hogy crop top féle, és rendeltem belőle 2 kettőt is. :/ 

Ui.: Csak, hogy tudjátok milyen leárazásról beszélek (írok): én a mai napon 890 Ft-ért rendeltem meg egy kivágott vállú, nagyon jól kinézetű felsőt édesanyámnak (eredeti áron 2990 Ft lett volna), tehát összesen csak 1780 Ft-ot kell fizessek, bár még annyit sem, hiszen a fentebb említett alapján, használtam a kedvezménykódot, így ingyenes kiszállításban részesülök. (a postaköltség egyébként 890 Ft szintén) Bár lehet, sőt tuti, hogy még rendelek egy cipőt és egy hálóinget, amik szintén le vannak árazva:) 

 

A többi oldalról nem nagyon vannak személyes tapasztalataim, tehát őket csak felsorolnám, és beszúrnám a hozzájuk tartozó webshop linkjét. :)

2. Romwe

https://www.romwe.com/

3. Shein

http://www.shein.com/

4. Fashion Days

https://www.fashiondays.hu

5. Ebay

http://www.ebay.com/

6. Luna Gardrobe

http://www.lunagardrobe.hu/

 

Jó vásárlást!:)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 51
Heti: 159
Havi: 786
Össz.: 351 125

Látogatottság növelés
Oldal: Honnan rendeljünk online, ha ruhát szeretnénk vásárolni?
FOR GIRLS - © 2008 - 2018 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: diana meszaros vm model - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »