FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

Biztosan sokan jártok velem egy cipőben, mégpedig úgy, hogy a rohanás miatt alig marad időtök a sminketekre vagy a frizurátokra. Én szinte minden reggel így járok sajnos. :) 

Ebben a menüben most bemutatok nektek 6+1 frizurát, amit 5 perc alatt elkészíthettek.  

 

 Mielőtt hozzálátsz, érdemes megtupírozni kicsit a hajadat, hogy legyen volumene. Ezután fogj egy réteg hajat a fejed tetején, told egy kicsit a homlokod irányába, és rögzítsd hullámcsattal. 

Az alsó részt fogd össze alacsony lófarokba egy kis hajgumival, húzd kicsit szét a hajadat közvetlenül a hajgumi fölött, és told át rajta a lófarkat. 

Ha a hajad nagyon hosszú, akkor ezt a lépést talán néhányszor meg kell ismételned, míg a tincseid teljes hosszúságukban konttyá nem alakulnak. Ha kell, rögzítsd a frizurádat hullámcsattal és hajlakkal.

Ehhez a frizurához sok-sok volumenre van szükséged, ezért ideális olyankor, ha az előző napon például csigákba sütötted a hajadat, de utána nem volt időd megmosni.

Először köss össze a nyakadban egy kendőt, majd fogd össze a hajad a fejed tetején egy laza lófarokba. Ez után told fel a kendőt a homlokodra, egészen magasra. 

A kócos tincseket elrejted, a volumet viszont kiemeled - tökéletes pin-up stílus!

Ez a frizura olyan egyszerű, hogy akár a szünetben is el tudod készíteni, ha mondjuk egy nagydolgozat előtt azt szeretnéd, hogy a hajad ne lógjon az arcodba. 

Leengedett, oldalt elválasztott frizurából indulj ki, majd fogd meg az oldalra fésült frufrudat, és egyszerűen fond be ezt az egy tincset, majd tűzd oldalra egy hullámcsattal.

Válassz le egy kisebb réteget a hajad felső részéből, az alsót pedig fogd össze alacsony lófarokba. 

Ez után a felső réteget lazán csavard meg, mahd tekerd a lófarok köré, és rögzítsd hullámcsattal. Végtelen egyszerű, mégis nagyon trendi, laza frizura. 

Ez a frizura szintén pofonegyszerű, mégis bájos és divatos is egyszerre. Engedd le és fésüld meg a hajadat, válaszd el középen. 

Két oldalt, a füled fölött fogj egy-egy egészen vékony tincset, majd ezeket csavard meg, és hátul, a tarkódon tűzd össze őket.

Ezzel az egyszerű trükkel hihetetlenül hosszú haj illúzióját keltheted. Fésüld hátra a hajadat, majd válaszd ketté úgy, hogy az alsó rétegbe tényleg csak a tarkód aljáról növő tincsek kerüljenek.

A felső, illetve oldalsó tincseket fogd össze magas lófarokba úgy, hogy a hajad vége kb. a nyakad középső részéig érjen.

Ettől a fazontól úgy fog tűnni, mintha a leengedett tincseid is a copf folytatásai lennének, és a hajad hihetetlenül hosszúnak tűnik majd.

 

Én ezeket az ötleteket még nem próbáltam ki, általában 2 stílusban hordom a hajam, szinte mindig úgy hagyom, ahogyan a hajmosás után kivasaltam (szerencsére nagyon jó hajvasalóm van, és kibírja a következő hajmosásig az egyenes hajat - Bellissima Imetec B100) vagy pedig nagyon ritkán hajmosás után, mikor nincs kedvem vasalgatni csak simán befonom egy éjszakára, reggel pedig kibontom. Kibontás után már csak egy átfésülést igényel, és gyönyörű, hullámos hajat kapunk eredményül. :)

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 51
Heti: 130
Havi: 757
Össz.: 351 096

Látogatottság növelés
Oldal: 5 perces frizurák a sietős reggelekre
FOR GIRLS - © 2008 - 2018 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: diana meszaros vm model - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »