FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

1.  lépés: Csekkold a fenti fotót, mert ez lesz a kiindulási alap. Először is a fehérrel jelölt részekre (a homlokod és orrod közepére, a szemed alá és az álladra) vigyél fel egy világosabb alapozót vagy highlightert.

2.  lépés: Aztán jöhetnek a narancssárgával jelölt területek. Az arccsontod alá tegyél a sötétebb színű alapozóból, amitől keskenyebbnek tűnik majd az arcod. Ha pedig az állad is széles, akkor szintén ezzel a technikával csalhatsz le belőle, csak tegyél a sötétebb színből a két szélére.

3.  lépés: Ezután vedd kezelésbe az orrod. Egy vékony ecsettel vigyél fel a sötétebb alapozóból egy-egy csíkot a két oldalára, majd középre a világos színből. Ha viszont inkább az zavar, hogy túl hosszú a nózid, akkor az orrod hegyére is kerüljön egy pici a sötétebb színből.

4.  lépés: Végül következik a homlokod. Figyelj rá, hogy egészen a hajtövedig dolgozd el az alapozót, mert ezáltal is keskenyebbnek tűnik az arcod. De az extra hatás kedvéért tegyél a sötétebb színből két oldalt a halántékod fölé.

5.  lépés: Ezek után már nincs más dolgod, mint alaposan összedolgozni a határvonalakat a világos és sötét részek között, hogy ne legyen túl maszkszerű a hatás. Még egy kis fixáló púder, plusz egy enyhén csillogó bronzosító vagy pirosító a pofidra, és kész is vagy!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 51
Heti: 101
Havi: 728
Össz.: 351 067

Látogatottság növelés
Oldal: Kim Kardashian - kontúr
FOR GIRLS - © 2008 - 2018 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: diana meszaros vm model - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »