FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

Ha kezdők vagytok a sminkelés terén, akkor tartsatok velem, hiszen ebben a menüben a sminkelést fogjuk gyakorolni lépésről lépésre. :)

1. Minden smink alapja az arcbőr megtisztításával és hidratálásával kezdődik. A tartós smink elengedhetetlen kelléke egy bőrtípusodnak a megfelelő arckrém. 

2. ALAPOZÁS

Az alapozásnál a lényeg, hogy vékonyan vidd fel a fedőréteget, ha nem szeretnél maszk hatást kelteni. Az alapozás vonala egészen a nyakadig húzódjon, ne érjen véget az állad vonalánál.

3. FIXÁLÁS

Többnyire csak a zsírosbőrűek nyúlnak a porpúderes üveg után, pedig a púder remekül fixálja a felvitt alapozóréteget. Használd alapozás után, illetve akkor is, ha sok csillámot hazsnálsz a szemhéjdon, mert így könnyebb lesz a lepotyogó ki pöttyöket eltüntetni.

 

5. DÖGÖS SZÍNEK

szilveszteri partismink sokkal vadabb, mint egy hétköznapi make up. A hozzád leginkább illő színeket évszaktípusod alapján tudod választani, de a csillámot ne sajnáld semmiképpen.

 

6. VADMACSKA SZEMEK

Ha már felvitted egy sminkecset segítségével a szemhéjárnyalókat, húzd ki a szemed tussal. A szép cicás tekintet titka a kézmozdulatban rejlik. Húzd meg a bőröd a halántékodnál és egészen a szempillák tövében, egy lendülettel vezesd végig a tust.

 

 

7. SZEMPILLASPIRÁL

A szép hosszú és dús szempillák csak még jobban kiemelik tündöklő tekinteted. Két három alkalommal, két irányba húzogató mozdulatokkal vezesd végig a spirált a szempilláidon.

 

8. HOSSZÚ PILLÁK (nem kötelező)

műszempillával nagyon óvatosan kell bánni, így ha magad készíted a sminked, akkor inkább vedd elő a fiók mélyéről a szempillagöndörítőt. Ez legalább olyan hatásos, mintha műtincseket ragasztott volna fel a kozmetikus.

 

9. SZÁJKONTÚR

szájceruza az egyik legjobb sminkeszköz, annak ellenére, hogy csak kevesen használják. A vékony szájból igazán csókos ajkakat lehet vele készíteni. Húzd végig a szád külső vonalát - ha teltebb ajkakra vágysz, akkor kicsit kijjebb - és meglátod sokkal egyszerűbb lesz a rúzst is felkenni.

 

10. A SZÁJ SZÍNEZÉSE

Szájfény vagy rúzs ebben az esetben egyre megy. A már meghúzott kontúron belül fesd ki a szád. A legszebb hatást akkor éred el, ha előtte egy kis ajakbalzsamot is felviszel ajkaidra, majd egy ecset segítségével laza söprögető mozdulatokkal a rúzst is rákened.

 

11. SZEMÖLDÖK IGAZÍTÁSA (nekem ez rögtön a fixálás után következik, de teljesen egyénfüggő)

Az arc meghatározó része a szemöldök, így annak ívét is át kell fésülni, majd rögzíteni egy zselés szemöldökfixálóval.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 51
Heti: 159
Havi: 786
Össz.: 351 125

Látogatottság növelés
Oldal: Tökéletes smink lépésről lépésre
FOR GIRLS - © 2008 - 2018 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: diana meszaros vm model - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »