FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

Sziasztok! Minap egy nagyon érdekes cikket olvastam az interneten a macskákról, tehát ha ti is gazdik vagytok akkor tartsatok velem! :)

1. A kutyákkal ellentétben a macskák nem annyira édesszájúak. Nem arról van szó, hogy időnként egy-egy macska ne szeretné a fagyit, de a kutyák között sokkal hamarabb találunk vállalkozó szellemű jelentkezőt a megmaradt tortánk, vagy süteményünk elfogyasztásához.

2. A macskák nem csak ebben különböznek a kutyáktól, hanem a hangképzésben is. Ez azt jelenti, hogy a macskák legalább 100 féle hangot képesek létrehozni szájszervükkel, vagyis 100 különböző hangot tudnak magukból kiadni.

3. Egyiptomban mélyen tisztelik és tisztelték a macskát, mert túlviláginak tartották. Volt, aki azt gondolta, hogy a túlvilág kapuinak őrzői ezek az állatok, és mindig is nagy becsben tartották őket.

4. A macskák ugrási képessége a legbámulatosabb, szinte az összes emlős képességeit megelőzik. A mérések szerint ugyanis a magasságuk legalább ötszörösét is képesek megugrani.

5. Hihetetlen, de még mindig nem tudott rájönni a tudomány, hogy a macska pontosan hogyan is dorombol. Rengeteg elmélet van rá, de senki sem tudja pontosan, hogyan is zajlik le, mert egyik elméletre sem találtak meggyőző bizonyítékokat.

6. És ha már dorombolás: a macska dorombolása képes gyógyítani, és ezt a gyógyító erőt már több ízben kutatásokkal is sikerült alátámasztani, vagyis szakirodalma van a macskák bio-mechanikus gyógyító dorombolásának kedvező hatásainak.

7. A macskák igen szapora állatok, és ebben a tekintetben van egy rekorderük is Egy Dusty névre hallgató nőstény macska ugyanis világrekordba beillő mennyiségű kismacskát hozott a világra.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 51
Heti: 148
Havi: 775
Össz.: 351 114

Látogatottság növelés
Oldal: 7 megdöbbentő tény a macskákról
FOR GIRLS - © 2008 - 2018 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: diana meszaros vm model - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »