FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

Az előző menükben (pontosan nem tudom melyikben) említettem hogy lesz egy ilyen menü ahol leírom a véleményemet a Rossmann és a Dm saját márkáiról, mivel tényleg elég sokan írtatok nekem e-mailben és úgy gondoltam akkor véleményezek, ha ennyire érdekel benneteket. (Egyébként a vivihonlap@gmail.hu e-mail címre tudtok nekem levelet küldeni :) ) 

Igazából itt ahol én élek nincs Dm, ezért a Baleás termékek közül nem nagyon tudok véleményezni, egyetlen egy terméket próbáltam tőlük ami a tusfürdő volt, de ez majd lejjebb... Így inkább megpróbálom kiemelni azokat az Isanás termékeket amiket én AJÁNLOK. 

 

Mivel a tusfürdőt kipróbáltam már a Baleától, így ezt az egyet összehasonlítanám nektek. Személyes tapasztalataim szerint a Balea termékei sokkal jobbak, állagban is kicsit és főleg az illatuk miatt. (Félreértés ne essék, nem az illatuk jobb, hanem a tartósságuk, ugyanis mint az Isanás tusfürdőt nem érzem a bőrömön, úgy a Baleás tusfürdőt igen.) Úgy hogy ebből alapvető, hogy én a Baleára szavazok, mégpedig a dinnyés illatukra. :)

 

 

Akkor lássuk a termékeket, amik szerintem JÓK a Rossmann márkájától, az Isanától. :)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 51
Heti: 164
Havi: 791
Össz.: 351 130

Látogatottság növelés
Oldal: Isana / Balea?!
FOR GIRLS - © 2008 - 2018 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: diana meszaros vm model - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »