FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

BÚÉK MINDENKINEK! Vigyor

Már körülbelül minden évben hozzászokhattatok, hogy minden év elején készítek egy egyfajta "haul"-t, ahol megmutatom, miket szereztem be az elmúlt évben smink terén (nagyrészt) és hogy miket tudok szívből ajánlani.

1. Avon Planet Spa - Radiant Gold testápoló balzsam

Ára: 2199 Ft

Ezt ugyan nem 2018-ban vettem már, hanem tegnap (:)) de nem bírtam volna ki még 1 évet, hogy megosszam Veletek, illetve akkor már nem is biztos, hogy hozzá tudtatok volna férni. Az összes közül, ez az egyik kedvencem. Ez egy testápoló, aminek először "csak" az illata fogott meg... nem is igazán tudnám mihez hasonlítani ezt az illatot, egy szóval tudnám leírni: ÁLOM. Amikor bekentem vele magam, és bejött valaki a szobába, rögtön megérezte, az egész szoba tele volt az illatával. Emellett a krémben csillámok vannak, amiket ha a testedre kensz, csillogni fogsz tőle, én már ettől is elolvadok, de az, hogy ezek mellett maga a termék minősége is jó legyen... az már tényleg egy álom. Hidratál, nagyon selymes és jó érzetű lesz tőle a bőröm. Igaz, az ára is borsos egy picit (legalábbis számomra, ugyanis én testápolókért nem adnék ki csak úgy ennyit, ezen is sokat gondolkoztam, hogy megvegyem-e, de úgy voltam vele kipróbálom, hiszen akciós is volt - 1599 Ft), de azt gondolom, hogy mindenképp megéri, pláne ha valakinek problémás, száraz bőre van. 

(Egyébként, ha nem szeretnétek ennyit kiadni testápolóért, akkor az egyik kedvenc márkám testápolóit ajánlom, amikből nekem is van bőven itthon, ez a Dove, és ez lényegesen olcsóbb, mint a fentebb említett.)

2. Avon True - Miracle Glow - Könnyű arctisztító olaj 

Ára: 1299 Ft

Ez is egy tegnapi szerzemény, ezt nem vettem, hanem ajándékba kaptam a rendeléseimhez, azonban még nem volt alkalmam kipróbálni. Kíváncsi leszek rá, úgy hogy szerintem ma még kipróbálom, aztán megosztom Veletek is a tapasztalataimat. 

3. Rival de Loop - Strobing Palette

Ára: 999 Ft

Nem tudom, hogy megosztottam-e már Veletek ezt a palettát, de gondoltam egye-fene, ez egy olyan dolog, amit muszáj megemlítenem. Az árához képest szerintem ez egy annyira jó kis paletta, aminek minden nőnek ott kéne legyen a nesszeszerében. A színek pigmentáltak, tartósak, és gyönyörűek a színek. A pirosat pirosítóként, a másik kettőt természetesen highlighterként használtam, de ez a 2 szín szemhéjra is tökéletes. Nekem egyébként pont elfogyott, már csak a középső színből van egy kevés, úgyhogy azt hiszem meg fogom célozni hamarosan a drogériákat :( :D 

4. Rival De Loop Young - XXL Paletta

Ára: 899 Ft

 

Mindig kérdezik tőlem, hogy tudok-e ajánlani olyan szemhéjpalettát, ami jó minőségű, és nem mellesleg nagyon olcsó. Én személy szerint (és sok más személy szerint is, ugyanis nem egy influencer ajánlotta már ezt a palettát) imádom a Rival De Loop XXL palettáit, olyanannyira, hogy egyből kettőt is vettem belőle. A színek gyönyörűek, pigmentáltak, + egyáltalán nem potyog! :) Nekem a nude- és a glam paletták vannak meg ebből a márkából, amiknek imádom a színeit, de szerintem hamarosan megveszem az összeset. :D :) 

5. Revolution - Redemption Paletta (Iconic 1)

Ára: 1990 Ft

Ezt a palettát is mostanában vettem, de úgy gondoltam miért ne említeném meg... (: 

Először is, a színek gyönyörűek benne. Nem használtam ki még annyira igazán, hogy mindent tudjak róla, de gondoltam az eddigi tapasztalataimat megosztom veletek. Néhány színt használtam már a palettából, de azok elég halványak voltak... amit a fentebb említett Rival De Loop palettával kapcsolatban 1x sem tapasztaltam. A színek nem annyira pigmentáltak, a mattok kicsit gyengébbek, viszont egy hétköznapi sminhez tökéletes. Nem biztos, hogy újra fogom venni, bár az árát megéri - mondjuk ahhoz képest nem, hogy 900 Ft-ért sokkal jobbat tudsz venni. (: 

6. Revolution - Blush and Contour Palette - Pirosító és Kontúr Paletta (Golden Sugar 2 Rose Gold) 

Ára: 2990 Ft körül, pontosan sajnos nem tudom :( 

Ez a paletta egyszerűen elképesztő... csodálatos színösszeállítás, a színek pigmentáltak, tartósak is. Nálam ez 10/10, egyértelműen megéri az árát. 

7. Revolution - Folyékony Highlighter (rosegold)

Ára: 2790 Ft

Ez egy folyékony highlighter, amivel eddig még nem találkoztam, és egyébként nagyon kíváncsi vagyok rá, bár még nem próbáltam ki, hiszen nem volt még olyan alkalmam, amire felavathattam volna, de úgy gondoltam ha már az előző 2 Revolution terméket bemutattam nektek, akkor őt sem fogom kihagyni...(: Tehát a tapasztalatokról hamarosan... (:

Ja és, fontos - a Revolution márkát kisebb drogériákba semmiképpen ne keressétek, ugyanis nem lehet kapni. Müller, Douglas helyeket tudom ajánlani, ha van a közeletekben, ha pedig nincs, akkor rendeljetek Ti is a Pink Panda oldaláról, ugyanis én is ott rendeltem őket.(:

LINK: www.pinkpanda.hu

Majd meglátjátok, eszméletlen sminkek vannak, ha lenne ilyen üzlet a közelemben biztosan elfelejteném a Rossmannt :D Nem mellesleg pedig, most akciók is vannak.(:

Viszont: sok barátnőmet érdekelte a 6. számú Revolution pirosító és kontúr paletta, amit már sajnos nem lehet kapni az oldalon, tehát ne keressétek, de amint elérhető lesz, jelzem nektek is. 

10. Essence - The False Lashes Szempillaspirál Extreme Volume & Curl 

Ára: 1049 Ft

Akkor most jöjjön a legtökéletesebb szempillaspirál, amivel valaha találkoztam :D Ezt a spirált már rengeteg YouTuber, influencer agyon istenítette, és nem is gondoltam volna az árából ítélve, hogy tényleg ennyire jó. Gyönyörű hosszú és dús pillákat varázsol, nálam 10/10 ez a termék. (: 

11. Avon - Mark - Szemöldökformázó készlet

Ára: 1399 Ft

Mostanában ezt a szemöldökformázót szoktam használni, bár nem hiszem, hogy újra fogom venni, ugyanis a drogériákban olcsóbban lehet hasonlót venni. 

Egyébként szeretem, a por pigmentált, a waxot kicsit feleslegesnek tartom ugyanis anélkül is hihetetlen tartós. Az ecset viszont nem a legjobb, nem igazán lehet vele dolgozni, úgyhogy mutatom is, én mivel szoktam felvinni.(:

12. Avon - Szivárványos ferde szemöldökecset 

Ára: 1399 Ft (most, akciósan 799 Ft)

A fentebb említett szemöldök port ezzel az ecset segítségével szoktam felvinni. (: 

(Az összes ecsetemet nem fogom "bemutatni", ezt is csak azért, mert a fentebb említett szemöldökformázó készlet ecsete egyszerűen használhatatlan, illetve mert a design egyszerűen fantasztikus). 

13. Rival de Loop Young - Loose Shimmer Highlighter (rose)

Ára: 799-899 Ft (sajnos már pontosan nem tudom)

Nálam most "highlighter őrület" van, a Rival de Loop highlighterei pedig annyira gyönyörűek, hogy szerintem a rose árnyalaton kívül még be fogom szerezni a másik 2 árnyalatot is. :D Gyönyörű a színe, nagyon csillog, extra pigmentált, és nagyon tartós! Szívből ajánlom. 

14. Catrice - HD Liquid Coverage - Folyékony korrektor

Ára: 1159 Ft

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis nincsenek bőrhibáim, pattanások is jó ha kijön egy évbe max 5-6 (nem feltétlen arcon), így én csakis kizárólag a sötét szem alatti karikáimra keresek évek óta egy olyan korrektort, ami halványítja őket. Rengeteget kipróbáltam már, de eddig ez volt a legjobb, úgyhogy ezt bátran ajánlom nektek is. 

Színeket, árnyalatokat alapozókból, korrektorokból nem szeretnék írni, ugyanis mindenkinek más az arca, és azt, hogy nektek melyik árnyalatban van szükségetek ezekre a termékekre, azt csakis kizárólag ti tudhatjátok. 

15. Maybelline - Fit me - Púder

Ára: sok helyen azt olvasom, hogy 2500 Ft, a Rossmannban biztosan tudom, hogy 1500 Ft, úgyhogy mindenképp ott nézzétek meg először. (:

Ezt a termékcsaládot "Fit me" és ezt a púdert is már agyon istenítették a YouTuberek, influencerek, bloggerek, és nekem is az egyik barátnőm ajánlotta hogy próbáljam ki, mert előtte nem igazán használtam púdert, ugyanis nem zsíros a bőröm egyáltalán, de az alap fixálásához szükségesnek tartottam már, így megvettem akciósan. Egyébként nagyon mattít, és nem kelt olyan érzést, hogy belefejeltem egy kiló lisztbe, úgyhogy ez nálam mindenképp plusz pont. Olvastam, hogy alapozó nélkül is lehet használni, ezt mindenképp kipróbálom és beszámolok róla nektek. 

Tervezem egyébként kipróbálni ennek a termékcsaládnak a korrektorát és az alapozóját is, erről is mindenképp lesz beszámoló. (:

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 62
Heti: 175
Havi: 638
Össz.: 450 722

Látogatottság növelés
Oldal: 2018 Haul ÚJ
FOR GIRLS - © 2008 - 2024 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »