FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

Rengeteg You Tubernél láttam, hogy elkészítették a napi rutinjaikat, gondoltam készítek nektek én is egy hasonlót, videó nélkül, lépésekben. :) 

1. A napom általában 6:45-kor szokott indulni, ugyanis ez az az időpont, amikor először megcsörren az ébresztőórám. Viszont mint mindig, minden reggel nagyon álmos vagyok még, így szundizok még 15 percet, aztán 7 óra a maximum, amikor már úgy érzem, muszáj lesz felkelnem, ha nem akarok elkésni az iskolából. Gondolom sokatók átéli a reggelem...

2. Mihelyst magamhoz tértem, megcélzom a fürdőszobát, ahol megmosom az arcomat, enélkül el sem tudnám képzelni a reggeleim, ez ad pici felfrissülést, hogy mégse hullaként vészeljem át a készülődést. Mosdás után pedig jöhet a fogmosás.

3. Fogmosás után felöltözöm, amit akkor választok ki. Tudom, célszerűbb lenne előtte való este kitenni az általam választott szettem, de van, mikor ez naptól függ, mit szeretnék felvenni. 

4. Miután felöltöztem, elkészítem a napra a teljesen natural sminkemet. Ezután jöhet egy kis parfüm, ami kedvtől függ, hogy melyikkel fújom be magam a 100 közül. Ezt követik a kiegészítők, amikből néhanapján csak nyakláncot szoktam felvenni.

5. Cipő- és kabátfelvétel után indulok az iskolába, ami nálam 5 perc, hogy odaérjek.

Nem reggelizem reggelente, ami tudom, hogy nem egészséges, de inkább (sajnos) fordítom azt az időt alvásra, mint evésre, és az iskolában, első óra után fogyasztom el a reggelim, ami igazából már tízórai lenne.

6. Reggel 7:45-től minimum fél 2-ig vagyok iskolában, ez naptól függ, de ritka az olyan, hogy fél 3-tól több ideig maradjak.

7. Iskola után néhány órát eltöltök a barátommal akivel közösen ebédelünk, majd mikor hazament, kezdődhet a tanulás, amire sajnos nem mindig fordítok időt, de ha témazáró van, vagy akár egy kisebb dolgozat vagy felelés, természetesen nem maradhat el. 

8. Tanulás után mindig pihenni szoktam, laptopozok, tévét nézek vagy telefonozok, közben pedig időt szánok természetesen a vacsorára is.

9. Mihelyst úgy érzem, hogy ott az idő, megcélzom a fürdőszobát (van, mikor akkor fürdök, mikor a barátom elment, sőt, mostanában inkább ez a verzió áll fenn, de maradjunk a réginél...), és lezuhanyzom. Ha olyan nap van, hogy érzem, már a hajamnak is kell egy kis felfrissülés, természetesen azt is megmosom (ha pont ilyen nap van, akkor ezek után még következik a hajszárítás és a hajvasalás). 

10. Zuhanyzás után következhet az arctisztítás - megszabadulok az az napi sminkemtől (Garnier - micellás víz), az esti fogmosás, majd a kedvenc ajakápolóm (Alterra Bio - gránátalmás ajakápoló) felvitele, ami nagyon szépen hidratálja a számat.

11. Általában 10 - fél 11 körül jön álom a szememre, vagy legkésőbb 11, de akad olyan alkalom is, amikor picit éjjeli baglyot játszom, és csak fél 12, éjfél körül tudok elaludni, bár szerencsére ilyen ritkán van, sőt az utóbbi időben oda is figyelek erre.

 

Nektek hogyan telik egy napotok? :) 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 101
Tegnapi: 51
Heti: 189
Havi: 816
Össz.: 351 155

Látogatottság növelés
Oldal: Napi rutinom (lépésekben)
FOR GIRLS - © 2008 - 2018 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: diana meszaros vm model - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »