FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

Kylie lipkitek (véleményem)

Már egy régóta kért témát hoztam el nektek a mai estére. Rengeteg levelet kaptam, hogy írjak véleményt a mostanában egyre híresebb rúzsokról, azaz Kylie Jenner rúzsairól. Eddig nem nagyon szerettem volna, hiszen nem rendelkezem ilyen rúzsokkal, így pedig nem szeretek véleményt alkotni, még ha az egy sminktermék is. Bevallom őszintén, hogy NAGYON-NAGYON szeretnék én is egy ilyen lipkitet (ajakkontúr ceruza + folyékony matt rúzs), már csak azért is, hogy valóban tudjam véleményezni nektek. De, azt is bevallom, hogy számomra 10.000 Ft-okat kiadni egy lipkitért, legyen az Kylie rúzsa is, nagyon sok. Tehát ez a menü inkább azoknak az embereknek szól, akik nem szeretnének ennyi pénzt kiadni tulajdonképpen egy ugyan olyan termékért, amihez olcsóbban is hozzá tudnak jutni, sőt még tán jobb minőségű is (gondolok itt a MAC rúzsokra, de drogériás termékek közül is vannak jóak), de bizonytalanok a replikákkal kapcsolatosan. Rengeteget olvastam a replika- és eredeti termékekkel kapcsolatosan, így kialakult bennem egy vélemény, ezt fogom most leírni nektek. 

!!!SZERINTEM!!!:

Fentebb már említettem, hogy rengeteget olvastam a replika rúzsokról, illetve videókat is láttam már. Replika rúzst be tudsz szerezni Ebay-ről, Aliexpressz-ről, de akár Budapestről is (pont ma olvastam Facebook-on, hogy elérhető rengeteg replika Kylie rúzs az ázsiai bevásárlóközpontban, ahol 790 Ft a rúzs, 990 Ft a limitált kiadású rúzs és 1490 Ft a lipkit - pontosabb helyszín: 2. emelet, körmös üzlet). Azt vettem észre egy lánynál, hogy nagyon nagyon dicséri az eredeti rúzst, és túlságosan lekicsinyíti a replika példányokat. 10-ből 9 lánynak a véleménye az volt, hogy nem számítottak arra, hogy ilyen jóak a rúzsok, tehát replikához képest megszavaznának neki egy 10-ből 9-est minimum. Valóban, megfigyelhetőek, hogy annyira nem tökéletesek, mint az eredeti termékek, de akik nem szeretnének kiadni annyi pénzt egy lipkitért, hanem csak ki szeretné próbálni, azoknak teljesen jó. Persze elfér alá egy ajakbalzsam, viszont azoknak egyáltalán nem ajánlatosak ezek a rúzsok, akik tudják, hogy allergiásak néhány kozmetikumra, mert ez aztán tényleg bármit tartalmazhat. Gyorsan mattul, nem szárítják nagy mértékben az ajkat (mint írtam ezért is ajánlott alá egy ajakápoló). A külsejéről nem írtam még, ami szinte teljesen megegyezik az eredetivel. Persze vannak pici apró eltérések, például a betűstílus vagy a betűméret, de szerintem nem a külseje a lényeg, hanem a minősége. 

 

Ti próbáltátok már a Kylie replikákat? Elhatároztam e poszt megírása közben, hogy be fogok szerezni egyet, és próbálgatni fogom. Ha ti már kipróbáltátok valamelyik színt, akkor várom a véleményeteket az e-mail címemre! :)

Szép estét kívánok mindenkinek!

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 80
Tegnapi: 51
Heti: 168
Havi: 795
Össz.: 351 134

Látogatottság növelés
Oldal: Kylie termékek (véleményem)
FOR GIRLS - © 2008 - 2018 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: diana meszaros vm model - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »