FOR GIRLS

BEAUTY | FASHION | LIFESTYLE | GASTRO | THOUGHTS | STORIES

Ez a menü azoknak a lányoknak jött létre, akik nincsenek megelégedve a testükkel, és szívesen leadnának néhány kilót. 

Én vékony vagyok, rám nem jellemzőek a plusz kilók így nem is próbáltam még soha semmilyen fogyókúrát, így személyes tapasztalatokat ezzel kapcsolatban nem tudok sajnos leírni.

A legjobb diétás módszer tinik számára, a teljes életmódváltáson alapul. Ahhoz, hogy a fiatal korban felhalmozódott zsírtöbblet eltűnhessen, a táplálkozási szokások megváltoztatására van szükség. A legtöbb elhízott gyermek ugyanis, valószínűleg a túl nagy mennyiségű és rossz minőségű ételnek köszönhetően vált túlsúlyossá. Mivel a tinik szervezete még fejlődésben van, nem ajánlott szigorú diétás étrendre áttérniük, főként a koplalás kerülendő számukra. A drasztikus ételmegvonás a hormonrendszerre is kihatással van, a növekedésben és a fejlődésben is zavar keletkezhet. 

A tinik számára ezért, a legjobb diétás módszer mindenképpen az egészséges ételek fogyasztásán és a rendszeres testmozgáson alapul. Egy fejlődő szervezet számára minden tápanyag fontos, ezért a szénhidrát teljes megvonása helyett, fogyasszanak komplex, vagyis összetett szénhidrátokat tartalmazó ételeket. Ügyeljünk a magas fehérjebevitelre és az optimális zsírmennyiségre. A sok gyümölcs és a zöldség is elengedhetetlen ahhoz, hogy a fogyás egészséges és természetes módon következhessen be. A testmozgást heti 4-5 alkalommal végezzük, 40-60 percen keresztül. Ez lehet futás, úszás vagy akár biciklizés is.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 67
Tegnapi: 51
Heti: 155
Havi: 782
Össz.: 351 121

Látogatottság növelés
Oldal: Fogyókúra tiniknek
FOR GIRLS - © 2008 - 2018 - viiiikkkkkkkkeeeee.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: diana meszaros vm model - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »